Jobbanalyse

Jeg har normalt ikke brukt denne bloggen til å skrive om det jeg jobber med til daglig. Her har jeg skrevet litt, og jeg er interessert i tilbakemeldinger. Er dette forståelig? Nyttig? Brukbart? Pent?

For deg som bruker mobile løsninger som talker Flash dårlig, her er originalen: Last ned pdf

Jeg har latt meg fortelle at dette blir oversatt til HTML5 på iPhone og iPad. Si gjerne fra til meg hvis det ikke virker.

3 thoughts on “Jobbanalyse

  1. Hm. Jeg sliter litt med å finne ut av hvor innholdet du vil ha tilbakemelding på er, men jeg antar det er linkene inn i flash-jungelen? Det ble for junglete for min smak, jeg fikk etterhvert opp et frimerke av noe som lignet en poster, men for smått til at det ble leselig for meg.

  2. Det funker, men fy hvor slitsomt. Jeg gidder dessverre ikke klikke så mye for å lese. Og sider som kommer flyvende inn fra sidene gir meg flashback til dårlige powerpointting. (Ja jeg er også på linux…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *