2 thoughts on “Hvor høye er lederne dine?

  1. Det er akurat det jeg har problemer med, når folk sier at man skal se opp til sin leder, så kommer problemet hvor jeg blir tvunget til å se ned på de, dette er jo helt ufrivelig, jeg har rett og slett ingen andre muligheter.
    Siden jeg var 16 år så begynte jeg å se ned på rektor, Terje Holm var bare 194 ca jeg var 196 cm, og slik ble det resten av mitt liv, så har jeg ikke møtt på en eneste leder som er høyere en meg, så er jo jeg også 202 cm, og hvor mange ledere er det som er høyere en meg da. hehe

  2. Jeg synes du gjør et viktig arbeid med å fokusere på dette. Som du har påpekt flere ganger, næringslivet er i stor grad fanget i et enkelt menneskesyn, basert på stereotyper og forutinntatthet. Dette systemet er selvforsterkende: Når folkene på toppen er slik, antar man at det vel er slike folk som er attråverdige og egnet til å gjøre suksess. Gi den intelligente, men rolige og sjenerte gutten/jenta en sjanse! Næringslivet har nok av ekstroverte alfahanner/-hunner som det er.

Leave a Reply

Your email address will not be published.